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02 setembro, 2010

Brickoven Pizza on the Grill

http://www.instructables.com/id/Brickoven-Pizza-on-the-Grill/

Brickoven Pizza on the Grill


Brickoven-Pizza-on-the-Grill.jpg

step 1

Ingredients and Tools

Dough:

Flour
Water
Vegetable Oil
Yeast
Sugar

Pizza Toppings:

Shredded Mozzarella Cheese
Pizza Sauce
Pepperoni
Canadian Bacon
Pineapple
Or Any of your Favorite Toppings

Tools:

Cutting Board
Something to Mix the Dough (I used my trusty Cuisinart Mixer)
Something Round to Cut the Dough (I used the Cuisinart Mixer Lid)
Rolling Pin
Glass or Microwaveable Bowl for the Water
Paint Brush for the Sauce (Optional)
Flat Pan to put on the Grill (Optional)
Grill

step 2

How to Make the Dough/Crust

Put 1-2 teaspoons of yeast, 1 tablespoon of sugar and 1and 1/2 cups of water in a microwave-safe container.  Stir gently and microwave for about a minute.  When it is done microwaving, set a lid or plate on top and let it sit for about 5 minutes.  You should see yeasty bubbles rising to the top.  Mix yeast water with 2 cups of flour.  Pour 1-2 tablespoons of vegetable oil on top and mix again.  Now it should be the consistency of dough.  If it is too runny, add small increments of flour and mix.  If it is too thick, add a little water or oil.

Flour your surface (cutting board) lightly and place the dough on it.  Flatten as possible with your hands, and then roll it out with your rolling pin.

Now cut it into the proper shape.  While you could do this with a knife, scissors, or even your hands, I prefer to do it with a nice round lid for consistency.  Remember that you are making this on the grill, so it will probably be easier to make small pizzas.  If you do it like I do, place your lid/whatever-you-use in the corner of your rolled dough and press down firmly.  You may need to jiggle it from side to side or in a circular motion to get the dough to let go.  Now pick up your dough slice and place it on your pan or on the table.  Make as many more of these as you will need.  One batch of dough will probably make about 6-8 pizza crusts.  You may have to make more dough.

step 3

Pizza Toppings

You can use (basically) anything you want for this step.  I use the following ingredients:

Pizza Sauce
Shredded Mozzarella Cheese
Pepperoni
Pineapple
Canadian Bacon

Start by using your paintbrush (or spoon or whatever) to spread the pizza sauce on your crusts.  Then sprinkle the cheese on top.

Now for your other toppings.  For pepperoni, place them on the pizzas, or chop them up and sprinkle them on your cheese.  For Canadian bacon and pineapple, again, you can simply place them or, as I prefer, chop the pineapple and Canadian bacon and sprinkle on the cheese.

step 4

Grill the Pizza

Turn your grill on high and place your pizza pan on the on the grill.  Cook for about 20 minutes, but don't leave it unattended for too long.  The trick to brick oven pizza on the grill is to leave the grill lid on as much as possible.  So don't leave your pizza alone, but don't lift the lid more than necessary.

step 5

Serve

Take off the grill and serve your delicious brick oven pizza that you easily made on the grill!

TRADUÇÃO com Google Tradutor:

passo 1

Ingredientes e Ferramentas

Massa:

farinha
água
óleo vegetal
levedura
açúcar

Pizza coberturas :

Shredded Queijo Mussarela
Pizza Sauce
calabresa
Bacon canadense
ananás
Ou qualquer uma de suas coberturas favoritas

Ferramentas:

Tábua
Algo para misturar a massa de pão (eu usei meu fiel Cuisinart Mixer)
Algo Rodada de corte a massa (eu usei a tampa Cuisinart Mixer)
Pino do rolo
Vidro ou Microwaveable Bowl pela Água
Escova para o molho (Opcional)
Plano Pan para colocar no Grill (Opcional)
grelha

passo 2

Como fazer a massa de pão / Crust

Coloque 1-2 colheres de chá de fermento , 1 colher de sopa de açúcar e 1e 1/2 xícaras de água em um recipiente para microondas . Mexa delicadamente e micro-ondas por cerca de um minuto. Quando ele é feito no microondas , coloque uma tampa ou prato por cima e deixe descansar por cerca de 5 minutos . Você deverá ver bolhas yeasty subir ao topo . Misture água fermento com 2 xícaras de farinha de trigo. Despeje 1-2 colheres de sopa de óleo vegetal por cima e misture novamente . Agora deve ser a consistência da massa. Se for muito líquida , adicione pequenos incrementos de farinha e misture . Se estiver muito grosso, adicione um pouco de água ou óleo.

Farinha sua superfície ( tábua ) ligeiramente e coloque a massa sobre ela. Achate quanto possível, com as mãos , em seguida, estendê-lo com o seu rolo.

Agora corte -o na forma adequada. Embora você possa fazer isso com uma faca, tesoura , ou até mesmo as mãos , eu prefiro fazê-lo com uma tampa redonda agradável para a consistência. Lembre-se que você está fazendo isso na grelha , por isso , provavelmente, será mais fácil fazer pequenas pizzas. Se você fizer isso , como eu faço , coloque sua tampa / whatever -you -use no canto de sua massa enrolada e pressione com firmeza. Você pode precisar balançar de um lado para o outro ou em um movimento circular para obter a massa para deixar ir. Agora pegue a sua fatia de massa e coloque-o em sua panela ou na mesa. Faça como muitos mais desses que você vai precisar. Um lote de massa , provavelmente vai fazer cerca de 6-8 crostas de pizza . Você pode ter que fazer mais massa.

passo 3

Pizza Toppings

Você pode usar ( basicamente) que quiser para esta etapa. Eu uso os seguintes ingredientes :

Pizza Sauce
Shredded Queijo Mussarela
calabresa
ananás
Bacon canadense

Comece usando o pincel ( ou uma colher ou qualquer outro) para espalhar o molho de pizza em suas crostas . Em seguida, polvilhe o queijo por cima.

Agora, para as outras coberturas. Para pepperoni, coloque-os sobre as pizzas , ou corte-os e polvilhe -os no seu queijo . Para bacon e abacaxi canadense , mais uma vez , você pode simplesmente colocá-los ou , como eu prefiro , pique o abacaxi e bacon canadense e polvilhe com o queijo.

passo 4

Grill da Pizza

Transforme sua grade em alta e coloque o pan pizza na na grelha. Cozinhe por cerca de 20 minutos , mas não deixá-lo sozinho por muito tempo. O truque para forno de tijolos pizza na grelha é deixar a tampa em grelha , tanto quanto possível . Portanto, não deixe a sua pizza sozinho , mas não levantar a tampa mais do que o necessário .

passo 5

servir

Retire a grelha e servir o seu delicioso tijolo forno de pizza que você facilmente feito na grelha !

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